Pix Posting

This forum is for the discussion of technology, computers, & problems relating to the web and your computer

Moderator: Scott Danziger

Pix Posting

Postby Gene DeMambro » Sat Apr 27, 2002 4:33 am

I know this has been the subject of posts before. But...

How does one post pictures to threads?

I know the part of uploading the photo to a server and then putting a link to the photo in the thread. But all that ever shows is a web address link, as opposed to the picture showing up.

I have a photo on Sony ImageStation that I'd like to post. Any suggestions?

Gene
Gene DeMambro
 
Posts: 1684
Joined: Sat Dec 12, 1998 6:01 am
Location: Weymouth, MA US of A

Pix Posting

Postby Allen M. » Sat Apr 27, 2002 6:59 am

Hello Gene.

Surround your links with the UBB IMG code like the following:
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">code
<pre> [img]yourLink[/img] </pre>


As I write this in the reply block, I notice to my left there is a line that writes *UBB Code is ON. I sometimes click on that line to help me with editing tags.

------------------
Allen Moulton from Uechi-ryu Etcetera
Allen M.
 

Pix Posting

Postby Gene DeMambro » Sun Apr 28, 2002 3:19 pm

Allen,

Worked like a charm! I had to "massage" ImageStation a bit, bit it appears to be a-ok ...right now.

Gracias,
Gene
Gene DeMambro
 
Posts: 1684
Joined: Sat Dec 12, 1998 6:01 am
Location: Weymouth, MA US of A


Return to Computer & Web Tech Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests